streda 15. júna 2016

#MyFavorites #5 - MAY - NO KISS LIST!




1. Manželský zväzok

Sestry Conteové Carina a Venezia našli svoje šťastie v náručí bohatých a skvelých mužov. Julietta, tretia sestra, nesie na svojich pleciach zodpovednosť za rodinné pekárenské impérium La Dolce Famiglia a ani jej nenapadne, že by na svete mohlo byť ešte niečo vzrušujúcejšie než jej práca... až kým sa na scéne neobjaví Sawyer Wells, stelesnenie mužskej dokonalosti. Sawyer naruší pokoj jej bezpečného rodinného prístavu neodolateľnou ponukou: Juliettin podnik sa môže stať exkluzívnym dodávateľom a partnerom jeho nového medzinárodného reťazca hotelov. Juliette sa už v živote neraz popálila. Dôverovať človeku, ktorý ju jediným pohľadom prinúti, aby aj vo svojej kancelárii myslela na všetko len nie na prácu, sa zdá nanajvýš nerozumné. Má zahodiť jedinečnú šancu, ktorá rodinnému podniku zabezpečí slávu a prosperitu, alebo riskovať na prvý pohľad nemožnú kombináciu chladného biznisu a spaľujúcej vášne?
Naozaj úžasná kniha rovnako, ako tie predchádzajúce si zaslúži byť spomenutá. Platí o nej to, čo aj o predchádzajúcich. Príbeh lásky a vášne, kde však nechýba vtip a niektoré situácie sú vďaka nemu ešte zaujímavejšie...

2. Naomi and Ely´s No Kiss List
"Ona je dievča, ktoré miluje chlapca, ktorý miluje chlapcov..."
Naomi a Ely sú kamaráti už od detstva a keďže sa obom páčia muži, vytvoria si takzvaný "No kiss list" kde si píšu mená ľudí, ktorý by mohli byť nebezpečný pre ich kamarátstvo (čiže ktorý sa páčia obom). Veci sa však skomplikujú, keď Ely pobozká priateľa Naomi a ich priateľstvo sa pomaly ale isto ocitá na bode rozpadu. Podarí sa im ho zachrániť, alebo sa ich priateľstvo skončí navždy?
Rada by som vám povedala výsledok, ale nebudem to tu spoilovať. Koho to zaujalo určite si to pozrite. Odporúčam...




Viem, že toho tento mesiac nie je veľa ale vážne som v tomto mesiaci mala problém vôbec niečo dobre nájsť. Dúfam, že jún bude lepší... :)
Na dnes je to všetko a 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára