štvrtok 11. februára 2016

Favorite movie scenes/phrases #BeatrixTalks




1. Underwear (Spoďari) song z Despicable me 2
Vážne, mi v kine chvíľu trvalo, kým som pochopila, čo vlastne hovoria, veď mimončina sa nikdy veľmi nedala pochopiť, ale len čo som si uvedomila, že tak jasne spievajú SPOĎARI, tak som sa nemohla prestať smiať. Vážne, original pesničky je nesmierne romantický, je to svadobná pieseň, preto ju aj vybrali na koniec filmu, k sobášu, lenže pri tom, aký sú mimoni malí popletovia, museli tam autori vymyslieť niečo, čo pomôže deťom, aj rodičom udržať pozornosť filmu a nebaliť sa už dopredu, pretože film končí, tak čo by bolo lepšie, ako pridať romantickú pesničku a zmeniť text tak, aby to publikum rozosmialo a zaujalo ich pozornosť? Každopádne, je to to najlepšie čo mohli urobiť, pretože Underwear song je prosto TOP!!!



2. Dishonor! Dishonor on you! Dishonor on your cow!
Mulan je jedna z mojich TOP Disney rozprávok ale povedzme si pravdu, viac ako Mulan, mám rada Mushu a to všetkými desiatimi. A táto scéna, je jedna z mojich najobľúbenejších. Ani neviem vysvetliť prečo, no nedokážem sa na nej prestať smiať a vždy keď niekto povie niekomu, že by sa mal hanbiť, alebo niečo čo sa stalo je hanba, spomeniem si na túto scénu a uškŕňam sa...


3. Mister I´ll make a MAN out of you...
Ešte chvíľku ostaneme pri Mulan. Keď sa generál Shang snaží vychovať zo svojich zverencov správnych vojakov, Mulan to nemá vôbec ľahké, ale nakoniec, ako správne žena, dokáže všetko oveľa lepšie, ako sa od nej očakávalo. Lenže to všetko sa mohlo zmeniť v jedinom momente. Kým v piesni prvýkrát znejú slová "Mister I´ll make a man out of you" ("Muže z vás udělám stůj, co stůj!") Shang drží Mulan (Pinka) za tričko, ktoré má značne odtiahnuté od Mulaninho tela. Som jediná, koho napadlo, že celý príbeh sa mohol odvíjať úplne ináč, keby sa Shang vtedy pozrel o kus nižšie? Každopádne by to bol veľmi zaujímavý príbeh, nemyslíte?


4. Princess Diaries 2- A fan scene
Denníky princeznej, či  už knižná, alebo filmová séria boli veľkou súčasťou môjho detstva. Filmová verzia mala len dve časti, ale zato boli veľmi podarené. V druhej časti sa Princezna Mia pripravuje na prevzatie koruny v Genovii a jednou z lekcií, ktoré jej dáva starká je lekcia ako správne používať vejár a tu sa začína všetka sranda. Kým sa jej babička snaží vysvetliť správne používanie, Mia s z toho trošku spraví srandu...


5. Are you drunk? I don´t know, mom. Am I?
Kto nepozná túto hlášku, nikdy nevidel The Vampire Diaries... A prečo je táto scéna geniálna? Stefan je vždy ten viac rozumný, ten čo napráva Damonove chyby, ten čo, je pokojný, ten, čo ma čistú hlavu a zrazu je Stefan ten, ktorý je spitý na mol a Damon je ten triezvy. Zvláštna zhoda náhod, nie? Každopádne, face, ktorý v tej scéne Stefan urobím, keď vysloví vetu "I don´t know mom, am I?" je nenapodobiteľný a hlavne nezabudnuteľný. It´s just HILARIOUS! Jedna z mojich najobľúbenejších scén zo všetkých TVD sérií.


Je ich určite viac, ale momentálne mi viac neprišlo na um, takže ak by ste malí záujem, môžem niekedy vydať druhý dielik...:)
Ale na dnes je to všetko a

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára